HVA ER LECHUZA?

Uttales: «le-choo-za». Lechuza er spansk, og betyr ugle.

PERFEKT FOR DEN MODERNE LIVSSTIL!
  • Ønsker du å kunne være borte fra plantene dine i flere dager om gangen?
  • Har du for få plasser å dyrke i, men ønsker flere planter?

Lechuza produserer pene, selvvannende små og store blomsterpotter, ampelpotter, balkongkasser og premium plantekasser til inne og/eller utendørs bruk. I tillegg til at pottene er laget i solid plast er de stilige og bærer et lekkert designpreg i fine farger.

Til dyrking i Lechuza plantekasser, balkongkasser, orkidépotter og blomsterpotter anbefaler vi Lechuza vekstmedium (Lechuzapon) som alle er langtidsgjødslet for 5 til 6 måneders dyrking. I Gartnerbutikken.no har vi fire typer luktnøytral og pH-stabil Lechuzapon (plantejord). Lechuza plantesubstrater er ikke som vanlig plantejord, men består av luktfrie, lette mineral-blandinger som langsomt frigjør næringstoffer til plantene. Etter 6 til 8 måneder kan substratet gjødsles på ny med Lechuza Perfect for den gjeldende plantetypen. Substratene kan brukes i flere år.

  • TerraPon: for de fleste plantetyper utendørs. Alle typer hus-, balkong- og hageplanter, unntatt myrplanter og enkelte bærbusker som krever spesiell jord (tindvedbær trenger tørr jord) og lav pH (hageblåbær trenger pH 4,5-5).
  • VeggiePon: for grønnsaker. Anbefales til utendørs bruk i potter/kasser med overvanningsventil (se listen nedenfor)
  • Lechuza-Pon: for de aller fleste plantetyper innendørs. For eksempel urter, salater, grønne planter, tomater, frukttrær, sitrusplanter og kaktus.
  • OrchidPon: for orkidéer (inneplanter)

Lechuza Perfect

Lechuza Perfect er langtidsvirkende gjødsel som gir hvert enkelt Lechuza substrat den optimale næringssammensetningen til rett plantetype. Gjødselen løser seg opp i løpet av 6 til 8 måneder.

Vårt utvalg av Lechuza selvvanning blomsterkasser og blomsterpotter:

UTE/UNDER ÅPEN HIMMEL (pottene er frostsikre og UV-beskyttet):

INNE/UNDER TAK:

OMPOTTING MED LECHUZA PON:

Lechuza substratene er tilgjengelige i 3L (Orchidpon), 6 L, 12L og 18 L sekker.

DYRKE VIDERE I URTEPOTTER KJØPT I BUTIKK?

Lechuza pottene Pila Color low , Canto Stone, og blomsterkassen Green Wall Home Kit kan brukes med potter fra butikken (opptil ø12 cm) som settes rett i innerpotten, eventuelt pottes om til innerpotten med Lechuza-Pon. Blomsterkassene Cube Glossy er laget for å sette i 3 stk ø8-ø12 cm potter, men har ikke innerpotte til ompotting.

#Lechuzadesign

#orkidépotter

#plantekasser

#blomsterpotter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: