Vaportek luktfjernerprodukter

Vaportek blogg

Vaportek er et amerikansk selskap, etablert i Sussex Wiscounsin i 1979. Selskapet er spesialister på luftbehandlingsprodukter, og er representert i en rekke markeder over hele verden, blant annet: bolig, biler, båter, sykehus, dyrehospital, hotell- og restaurantindustrien, avfallsindustrien, skadetjenestebransjen, og renseanlegg m.m.

Vaportek luktfjernerprodukter eliminerer lukt ved hjelp av tørrdamp-teknologi basert på eteriske oljer.  Dampen som frigjøres er 100 % naturlig og miljøvennlig.  Produktene inneholder det aktive stoffet Neutrox Gamma som er laget av 52 oljeekstrakter fra planter, trær og blomster. Produktene plasseres der luft passerer – luften tar opp oljen som en tørr damp,  danner nye organiske forbindelser og eliminerer den dårlige lukten.

Produktene i denne bloggen kan anbefales utenfor dyrkerom, eller andre steder der man vil fjerne lukt. Alle produktene bør plasseres høyt i rommet fordi dampen etter hvert vil synke. Noen kan reagere på naturlige oljer og bør da umiddelbart avslutte bruken.

 

Våre utvalgte Vaportek produkter:

Easy Twist Dispenser

Vaportek ez disc

Dispenseren brukes sammen med en med en EZ disk (6 g /12 g) som inneholder Neutrox. Tilgjengelige EZ disk-dufter er Lemon og Nøytral -som er en ren, frisk blanding av eucalyptus og furu.  Easy Twist er ideell til kontinuerlig bruk eller når luktkilden ikke kan fjernes. Borrelåsfeste følger med.

EZ disks™: Diskformet fiberelement som er satt inn med Neutrox Gamma. Hver disk varer i ca 1 måned og kan brukes til areal på opptil 185 m². Diskene er biologisk nedbrytbare og miljøvennlige.

OBS!  EZ diskene bør ikke legges på andre overflater enn i holderen, da oljeblandingen kan avgi fettmerker/overflateskader. Vask hendene etter berøring. Diskene bør oppbevares utilgjengelig for barn.

Vaportek Luktfjerner Maxi og Mini 

Vaportek

Tønneformet dispenser med plass til 1 stk Neutrox-membran (liten/stor) som varer i ca 60 dager. Ved å skru på hver ende av tønnen åpnes/stenges luftelukene gradvis ettersom hvor sterk duft man vil bruke.  Duften fra oljene vil være merkbar de første 3-5 dagene og deretter bli svakere. Hensikten er at det ikke skal lukte noen ting. Vaportek Maxi og Mini kan anbefales til kontinuerlig bruk eller når luktkilden ikke kan fjernes. 

Vaportronic.2.0

Vaportronic 2.0

Batteridrevet (2x AA) dispenser som kan brukes med 1 til 5 EZ-disker med duftene Lemon eller Nøytral (eucalyptus og furu). Nøytral odør kan anbefales for mest effektivt resultat. Ideell i bolig, walk-in skap, venteværelser, hotellresepsjon, kontor, båt, etc.

vaportek pose

Vaportek Sachet (duftpose)

Grønn pose i bomullsfløyel for EZ disk. Ideell til luktfjerning i små rom. Én EZ disk (3 g) medfølger ved kjøp av posen.  EZ disk 6 g og 12 g kan brukes.

Vaportek Smell-away (duftblokker)Vaportek smell ex

Stor : 8 stk á 19 g /  liten : 7 stk á 10 g

Blokkene i Smell Away inneholder det aktive stoffet Neutrox Gamma og kan brukes hver for seg for eksempel i friskluftsventiler eller på steder hvor man vil fjerne lukt.

Vaportek har i sitt produktsortiment en rekke andre luftbehandlingsprodukter med formålet å skape aromatisk atmosfære.  Deriblant luftbehandlingssystemer beregnet på større arealer, som for eksempel bruker membranene Smoke Odor Solution, som er spesielt utviklet for å fjerne lukt fra tobakksrøyk.  Les mer her:  www.Vaportek.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: