Nelson Garden Rootmaster minidrivhus

Rootmaster

Rootmaster minidrivhus ble vinner av Årets hageprodukt i Sverige 2014.

Minidrivhuset gir mulighet til å spire 32 planter med gode og dype rotnett klare til omplanting.  Når de første rotendene finner veien ut gjennom hullene i pluggcellen tørker de ut og det dannes nye røtter høyere oppe. Denne luftbeskjæringen gir velutviklete rotsystemer. Når plantene spirer kan de lett taes ut av pluggcellene som kan åpnes som man åpner en bok.

Rootmaster har selvvanningsfunksjon som forenkler såingen.  Du kan til og med reise bort i noen dager uten at de tørker.  Fyll vann i bunnen engang i blant så vil plantene selv ta opp det vannet de trenger i opptil 5 dager.

Du kan så nesten alle slags frø i rootmaster. For eksempel sommerblomster, tomater, chili, erter, bønner, mais, og jordbær.

Slik gjør du:
Fest pluggcellene på holderen, tre gjennom selvvanningsbåndet og slå sammen cellene. Plasser cellene i bunntrauet og fyll med jord. Så et til to frø i hver celle, vann og sett på lokket. Når plantene spirer tar du av lokket og setter hele trauet lyst. Vi anbefaler Vekstlys Duo som forkultiveringslys. For raskere spiring og rotutvikling anbefaler vi å sette minidrivhuset på en varmematte.  Når du skal plante plantene i hagen, åpner du bare pluggcellene og tar ut planten.

Mål: B 19,5 cm, L 29 cm, H 21 cm.

bie-100

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: