E.SHINE DIAMOND 150

Diamond 150 er 3. generasjons LED dyrkelys fra E.Shine Systems. I vekstmodus gir LED-armaturet et optimalt fargespektrum som passer spirer, stiklinger og planter i vegetativ fase. I vekstmodus bruker lampen 137 watt, mens den i blomstringsmodus bruker 255 watt og gir et kraftig lys som stimulerer plantenes fruktsetting, i tillegg til hurtig vekst. I motsetning til HID-lamper (HPS og MH) har LED betydelig lavere varmeutvikling. Mer av den brukte energien går til lys. HID-pærer lager et fargespektrum som plantene ikke kan absorbere til det fulle. Fargespektrumet fra Diamond 150 er av tolv ulike bølgelengder og alle disse absorberes av plantene.

Målene på Diamond 150 er: 500 x 300 x 70 mm, og den veier 8,5 kg. Passer til dyrkeareale på 1-1,5 kvadratmeter. Med sine reflekterende vegger optimaliserer dyrketelt energiutnyttelsen til det maksimale. Her brukt i Secret Jardin Dark Street 120W

På armaturets underside er det 150 stk led-dioder på 3 watt med 90° spredning. Diodene er produsert av Epistar & Bridgelux. På oversiden sitter to vifter som ventilerer armaturet og øker levetiden på diodene. Forventet levetid i bruk er >30 000 timer, 10-12 ganger lengre enn HPS-pærer.

Pris 5990,-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s